Instituut voor Psychiatrische Verpleegkunde "Guislain". (Gent : Broeders van Liefde)
Folder uitgegeven in eigen beheer waarin de opleiding wordt voorgesteld: brevetten die gehaald kunnen worden, huisreglement, toelatingsvoorwaarden, lessenroosters en andere belangrijke info.