De medisch-pedagogische instituten der Broeders van Liefde. (S.l. : Broeders van Liefde)
Volgende punten komen aan bod in deze uitgave: geschiedkundig overzicht, wet van 14 juni 1920, gevolgde methoden, resultaten en aannemingsvoorwaarden. Mooi geïllustreerd met klasfoto's, foto's van de werkplaatsen, ...