Jeanne Jugan : stichteres van de Zusterkens der Armen - Milcent, Paul, 1923-; Erauw, Mark; Van Droogenbroeck, Ivan (Tinténiac : La Tour Saint-Joseph, 1982)
Biografie van Jeanne Jugan, geschreven door de Franse priester Paul Milcent, hier in Nederlandse vertaling. Mooi geïllustreerd met prenten en (originele) foto's. Deftig opgebouwd.
Keywords: Jugan, Jeanne, -- 1792-1879.