Bezielend leidinggeven : impulsen vanuit de Regel van Benedictus van Nursia - Grün, Anselm, 1945- (Baarn : Ten Have, 2003)
'Bezielend leidinggeven' is een standaardwerk op het gebied van leidinggeven. Anselm Grun gaat uit van de 1500 jaar oude Regel van Benedictus als managementmodel. Volgens Benedictus is een leidinggevende iemand die het leven dient en mensen bezielt. Zelfkennis, mensenkennis, creativiteit en fantasie zijn hierbij voorwaarden. Deze bestseller, waarvan inmiddels meer dan 15.000 exemplaren zijn verkocht, verschijnt nu in een nieuw jasje. Herzien naar deze tijd.
Keywords: Benedictus de Nursia, -- Sanctus, -- ca. 480-547.; Christelijke spiritualiteit; Sociale psychologie; leidinggeven; management