Herfsttij van de 20ste eeuw : extreem-rechts in Vlaanderen 1920-1990 - Van Doorslaer, Rudi, 1951-; Navorsings- en Studiecentrum voor de Geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog; Gotovitch, José, 1940-2024; Raes, Koen, 1954-2011 (Leuven : Kritak, 1992)
Hoe zag het Vlaams-nationalisme er in het interbellum en tijdens de oorlog uit? Zonder schroom en op een wetenschappelijke manier geven historici, politieke wetenschappers en filosofen antwoorden op deze vragen. Louis Vos, Bruno de Wever, Frank Seberechts, Marc Swyngedouw en Rudi van Doorslaer dragen elk hun steentje bij in dit werk dat tot stand kwam in samenwerking met het Navorsings- en Studiecentrum voor de Geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog.
Papers presented at a study-day, Feb. 21, 1992, organized by the Navorsings- en Studiecentrum voor de Geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog.
Keywords: Political parties -- Belgium -- Flanders; Right and left (Political science).; Flanders (Belgium) -- Politics and government