Saint guérisseurs de Bretagne - Renouard, Michel, 1942-; Merrien, Nathalie, 1962- (Rennes : Les Icono-Guides, 1994)
De verering van Heiligen is heel sterk in Bretagne. In dit compacte werkje maken we kennis met verschillende van deze Heiligen en de verschillende dingen waarvoor hun hulp wordt ingeroepen: de heiligen beschermen mensen en dieren, genezen ziekten, laten blinden zien en stommen spreken, bieden bescherming tegen epidemies, helpen onvruchtbare vrouwen bij hun kinderwens en maken dat uitgedoofde relaties terug oplaaien, ...