Dutch art in detail : kunstwerken uit zeven eeuwen. (Eindhoven : Lecturis, 2014)
Geïllustreerd overzicht van de ontwikkeling van de beeldende kunst in Nederland vanaf 1410 tot en met 2013 aan de hand van een keuze van kunstwerken uit museale, particuliere en bedrijvencollecties.