Offerande. 365 dagen boeddhisme : inspiraties van boeddhistische meesters - Boenders, Frans, 1942-; Föllmi, Danielle, 1953-; Föllmi, Olivier, 1958- (Tielt : Lannoo, 2003)
Dit fotoboek bevat een bloemlezing van inspiraties, zowel ontleend aan het werk van Tibetaans-boeddhistische meesters uit diverse ordes en periodes, als uit dat van hun westerse leerlingen. Tweeënvijftig thema's -een voor elke week- graven naar de wortels van ons bestaan en onze ontwikkeling. Naast teksten biedt dit boek foto's die de rijkdom en de diversiteit van de boeddhistische himalayacultuur illustreren. Ze werden gemaakt in Tibet, Noord-India, Bhutan en Nepal.
Keywords: Bhutan; Boeddhisme; India; Nepal; Tibet; gsdb10.