Selbstmord bei Melancholikern und Schizophrenen im Lichte der Psychoanalyse, Schicksalsanalyse und Daseinsanalyse - Szondi, Vera, 1928-1977 (Bern ; Stuttgart ; Wien : Huber, 1975)
De titel is duidelijk: Eva Szondi besteedt in dit werk aandacht aan het fenomeen zelfmoord bij melancholie en schizofrenie, bekeken vanuit de psychoanalyse, de lotsbestemming en het zijn.
Bibliography: p. 97.
Keywords: Manic-depressive illness; Psychoanalysis; Schizophrenia; Suicide