De vijand. Almanak voor ... (Gent : Algemeen Sekretariaat van den Antialcoolischen Bond van Oost-Vlaanderen)
Almanak waarin gewaarschuwd wordt voor de gevaren van het alcoholisme.
Suppl. op: De vijand: maandschrift van den Antialcoolischen bond van Oost-Vlaanderen