Raymond Minnen. - Cultuurcentrum 't Getouw [Mol]; Galerie Cum Laude [Mol] (Mol : Staf Van Genechten, 2002)
Deze catalogus kwam tot stand n.a.v. een dubbeltentoonstelling, die van 24/11/02 tot 22/12/02 liep in C.C. 't Getouw en Galerie Cum Laude, beide gevestigd in de woonplaats van Raymond Minnen. Wanneer we deze uitgave open slaan zien we meteen waar Minnen voor staat. De titel "On ne peut pas plaîre à tout le monde" zegt veel, en op de volgende pagina lezen we fragmenten uit kritieken: absurde verbeelding - afstand nemen van de oorspronkelijke functies van het object - tegen de zekerheden van het burgerdom - alchemistische toverwinkel. Maakt meteen een beetje duidelijk waar Minnen voor staat.
Keywords: Minnen, Raymond, -- 1950-.