ITE rajoilla - Knuuttila, Seppo, 1948-; Kovalainen, Ritva, 1959-; Oy, Karisto (Helsinki : Maahenki, 2002)
Finse uitgave die de lezer(es) kennis laat maken met de outsiderkunst: we herkennen de naam van Hans Prinzhorn en werk van Adolf Wölfli en Nek Chand die ook te bewonderen is in de collectie outsiderkunst van het Museum Dr. Guislain.