Avondrood in Afrika : een poëtisch reisverslag uit Tanzania - Baert, Kris; Sollie, André, 1947-2025 (Pellenberg : KomKom, 1993)
De auteur bracht in juli 1992 een bezoek aan Tanzania. In zijn rugzak zat ondermeer zijn jarenlange ervaring als onderwijzer en taakleraar in de basisschool. In zijn handbagage stopte hij zijn journalistieke ervaring en 2 reeds eerder gepubliceerde dichtbundels. Daarmee trok hij naar Tanzania in Afrika om er te luisteren, te kijken en de vele dingen te noteren die hem raakten.
Keywords: 91678 -- Tanzania, Zanzibar; Afrika; reisverhaal