Geneesmiddelenleer voor verpleegkundig en paramedisch personeel - Van Baarle, A.; Van Baarle, F. (Antwerpen : Standaard Wetenschappelijke Uitgeverij, 1972)
De doelgroep van deze uitgave is groot en het werk is dan ook heel uitgebreid: toediening en dosering van medicatie, gevaren van geneesmiddelen, speciale geneesmiddelen zoals de antibiotica of vaccins, ...