Love & devotion : seven artists from New York's living museum - Glushtrom, Larisa (New York : The Living Museum, 2005)
The Living Museum in Queens, New York, geeft mensen met een geestelijke stoornis de kans zich te uiten via kunst. Outsiderkunst dus, en we krijgen in dit kleine werkje echt heel mooie dingen te zien: een korte intro, een voorstelling van de kunstenaars en dan een voorbeeld van hun werk. Komen aan bod in dit kleine werkje: Frank Boccio, Christina Constantine, James Correa, Issa Ibrahim, Richard Smith, Brent Taylor, John Tursi en Bolek Greczynski.