Divinity & madness : an exhibition by artists from the Living Museum. - Moon, Bruce L. (S.l. : Mount Mary College, 2009)
In het New Yorkse Creedmore Psychiatric Center kunnen de patiënten hun ei kwijt in The Living Museum. Regelmatig worden werken uit dit atelier tentoon gesteld en dit boek maakt deel uit van een tentoonstelling die plaats had in de Marian Gallery van het Mount Mary College. Uit de naam van de tentoonstelling en de naam van het college mag je terecht concluderen dat de afgebeelde werken meestal geloofsgebonden zijn: heiligen, God en zijn zoon Jezus komen veel aan bod in deze werken en ook de begeleidende teksten gaan gewoonlijk over dit onderwerp, vertellen ons hoe de patiënten via hun werken op zoek gaan naar religieus houvast.