Ave luïa. - Alagbé, Yvan, 1971- (Vielsalm : La "S" Grand Atelier)
Heel uiteenlopende stukken, gaande van kazuifels en tekeningen tot ingepakte kruisbeelden en heiligenbeelden. Allemaal gemaakt in La "S" Grand Atelier te Vielsalm waar kunstenaars met een verstandelijke beperking hun ding kunnen doen. Het Museum Dr. Guislain maakte gebruik van deze stukken om een tentoonstelling op poten te zetten, "Ave Luïa Het Nieuwste Testament volgens atelier La “S”", die te bezichtigen was van 24 juni tot 15 oktober 2017.