Geschichte der Hexenprozesse - Soldan, Wilhelm Gottlieb, 1803-1869; Bauer, Max, 1861-1932; Heppe, Henriette (Stuttgart : Fackelverlag)
Wilhelm Gottlieb Soldan (1803-1869), historicus en parlementariër, schreef met de twee hier gepresenteerde delen een standaardwerk over de geschiedenis van de heksenprocessen. Zijn schoonzoon Heinrich Heppe (1820-1879) herzag het werk van Soldan en publiceerde het in zijn huidige vorm in 1880. Tweede deel van deze derde heruitgave.