Pascal Tassini. (Liège : MadMusée, 2011)
Pascal Passini laat zich, zoals zovele ousiderkunstenaars, niet voor één gat vangen: in deze "catalogus" zie je o.a. teken- en beeldhouwwerk van hem, dit laatste niet in marmer of steen maar gekneed uit klei. Maar Passini kan het niet weg steken: hij heeft iets met textiel. Het grootste deel van zijn werk bestaat uit textiel, in bundels bij elkaar geknoopt of bijvoorbeeld gewikkeld omheen constructies of voorwerpen. Heel kleurrijk werk, zoveel is zeker.
Keywords: Tassini, Pascal, -- 1955-.