Choreographed by the other - Glöckner, Nina (Den Dolder : Stichting Het Vijfde Seizoen, 2016)
Genummerde exemplaren: nrs. 42 en 44 van de 300 uitgegeven exemplaren. De grote boodschap kan je aflezen van de middenpagina's: care for me I care for you, control me I control you, cope with me I cope with you en cure me I cure you. Nina heeft een heel pak constructies bedacht en eigenlijk wordt er een soort dans gebracht, een choreografie waarbij alle deelnemers op aanwijzing van de kunstenares hun plaats innemen in het geheel. Gepubliceerd n.a.v. Nina's performance op het FLAM VI-festival in Amsterdam in 2016, een performance geïnspireerd op haar verblijf in Het Vijfde Seizoen in 2015.