Medicine and its history : book list No. 15. - Smith, David; Smith, Lynn (S.l. : David and Lynn Smith, 2009)
Eigenlijk een catalogus van alle boeken die dit antiquariaat in huis heeft over de geschiedenis van de geneeskunde. De boeken worden natuurlijk uitvoerig en correct beschreven zoals het hoort: auteur, titel, uitgever, aantal pagina's, formaat, ... En niet onbelangrijk: de gevraagde prijs voor het boek. Ook tijdschriftnummers komen aan bod. In het aanbod vinden we o.a. Daniel Defoe terug die in een boek in 1722 praat over de London Plague uit 1665. De meest uiteenlopende ziekten en therapieën komen aan bod in dit heel interessante werkje.