Karakterkoppen : gidsenbundel. - Allegaert, Patrick, 1954-; Lamot, Yoon Hee; Marius, Bart (Gent : Museum Dr. Guislain, 2015)
Gidsenbundel uitgegeven n.a.v. de tentoonstelling "Karakterkoppen" die doorging in het Museum Dr. Guislain van 14 maart tot 27 september 2015. Naast de opgesomde auteurs hebben ook anderen tekstueel bijgedragen aan deze uitgave.