2017-2018 18de Europese tentoonstelling voor Fantastische kunst. (Eben-Emael : Centre Européenne d'art fantastique, 2017)
Het Centrum voor Fantastische Kunst werd gecreëerd in mei 2000, is een regionaal artistiek evenement maar kent steeds meer bekendheid binnen Europa. De tentoonstelling vindt plaats in het park van Eben-Ezer en de site is een oude vuursteengroeve. Het mag dan ook niet verwonderen dat de vzw Silex Museum mee in het bootje stapt bij de organisatie van dit evenement. In deze editie kwamen Belgische en Nederlandse kunstenaars aan bod.