Bouwstenen voor het klinisch begrijpen van de alledaagse psychose. - Maleval, Jean-Claude (Gent : Psychoanalytische Perspectieven, 2018)
De titel van dit artikel vat meteen het thema samen. Het thema wordt vervolgens verder verdeeld in onderliggende artikels die elk een aspect belichten: "Elementaire fenomenen en pre-psychose", "Een vroegtijdig te identificeren structuur", "Het lapwerk van het ego", ... Trefwoorden zijn dus psychoanalyse en psychose.
In: Psychoanalytische Perspectieven; (2018)36/1, pp. +-116