2018-2019 19ème Exposition européenne d'art fantastique. (Eben-Emael : Centre Européenne d'Art Fantastique, 2018)
Naar aloude gewoonte gaat ook deze editie door in het Park van Eben-Ezer te Eben-Emael. Beelden, schilderkunst, installaties en foto's van Belgische, Nederlandse en Franse artiesten waren te zien op deze expo.