Goldstein Galerie. Ausstellungen und Veranstaltungen : 1 september 2016 bis 15 juni 2019. (Frankfurt am Main : Atelier Goldstein, 2019)
Dit werk geeft een overzicht van de tentoonstellingen die in deze galerie liepen tussen 1 september 2016 en 15 juni 2019 en dat waren de tentoonstellingen nr. 20 tot en met nr. 37. Bij elke tentoonstelling krijg je weer een woordje uitleg over het thema en maken foto's duidelijk wat dat tentoongestelde werk precies inhield. Vele van deze tentoonstellingen zijn blijkbaar gewijd aan de outsiderkunst.