Het Vijfde Seizoen 1994-2002 : insiders of the outside. (Den Dolder : Het Vijfde Seizoen, 2002)
In dit nummer dus aandacht voor kunstenaars en kunstenaressen die in de periode 1994-2002 aan de bak zijn gekomen in het kunstenaarsverblijf van de instelling. We herkennen o.a. de Rümke Gazette van Dick Tuinder en het project van Roy Villevoye waarbij patiënten hun boodschappen kwijt konden door deze in de schors van de bomen te snijden.
In: Open; (2002)2