Remise : over Dirk Martens' werken. - De Cleene, Arnout, 1986- (Amsterdam : Out of Art, 2016)
Dit nummer is gewijd aan het thema collages, maar we brengen bijvoorbeeld ook eens een bezoek aan de werkkamer van Henry Darger en uitgever en kunstverzamelaar Oscar van Gelderen van Lebowski Publishers praat over zijn passie voor kunst.
In: Out of Art; 11(2016)2, pp. 4-7