Karolis Strautniekas : la nostalgie camarade. (La Madeleine : LM Magazine, 2018)
Gratis kunst- en cultuurmagazine voor de grensstreek Frankrijk/België. In dit nummer valt ons vooral de kunst op van Karolis Strautniekas, Corentin Fohlen en Ella et Pitr.
In: LM Magazine; (2018)137, pp. 18-24
Keywords: Strautniekas, Karolis, -- 1988-.