Feste & Vergnügungen 2018. (St.Gallen : Museum im Lagerhaus, 2017)
Een uitgave van het Zwitserse Museum im Lagerhaus, Stiftung für schweizerische naive Kunst und Art Brut. Kalender voor het jaar 2018, versierd met outsiderkunst.