Extraordinary minds : anniversary magazine 2005-2015 - Miltenburg, Ann (Haarlem : Het Dolhuys, 2015)
Jubileumnummer voor de tiende verjaardag van Het Dolhuys: "Dolhuys/Museum of the Mind. Komen o.a. aan bod: Vincent van Gogh en Willem van Genk.
Keywords: Genk, Willem van, -- 1927-2005.; Gogh , Vincent van, -- 1853-1890.