Let's stick together : foto's Elisabeth Broekaert ; liefdesgedichten Bart Moeyaert. - Moeyaert, Bart, 1964-; Broekaert, Elisabeth, 1964- (Antwerpen : Vrienden van de Provinciale Musea Antwerpen, 2000)
In dit fotoboek van fotografe Elisabeth Broekaert komt eigenlijk maar één thema aan bod: de liefde. Veel huwelijksfoto's: op het stadhuis, in de feestzaal, ... Niemand minder dan Bart Moeyaert schreef gedichten bij deze foto's. Een mooie mix van fotografie en poëzie.