Moeilijke doorgang - Bruneel, Christoph; Beun, Dominique (Moeskroen : L'âne qui butine)
Kunstenaar Dominique Beun is gefascineerd door het vrouwelijk lichaam: hij toont de vrouw in al haar facetten, een belichaming van een ongrijpbaar verlangen. Auteur Christoph Bruneel schreef passende verhalen bij deze wereld van Beun en zo krijg je een bundel verhalen, legenden, ... Zie deze strip gerust als een erotische, bijwijlen pornografische, uitgave.
Stripverhaal
Tweetalig stripverhaal, Nederlands/Frans