De behandeling van voortijdige arbeid. - Eumedica NV (Brussel : Eumedica NV)
Deze folder werd uitgegeven ter gelegenheid van de introductie van Pre-par, een medicijn dat bij dreigende vroeggeboorte therapeutisch in kan grijpen zonder dat er hinderlijke bijwerkingen optreden. Tabellen, cijfers en teksten moeten de lezer(es) overtuigen dat het nieuwe medicijn de beste keuze is bij voortijdige arbeid. De jongste verwijzing in de literatuurlijst verwijst naar 1971, dus waarschijnlijk is deze folder ook in dit jaar uitgegeven.