Dans Seizoen 2019. (Leuven : Stuk, 2019)
Een uitgebreide voorstelling van de danskalender van het Leuvense culturele huis Stuk. We herkennen natuurlijk de grote Belgische namen, Rosas van Anne Teresa De Keersmaeker en Ultima Vez van Wim Vandekeybus, maar ook andere choreografen hebben zinnige dingen te zeggen: choreografe Doris Uhlich vraagt zich af "Waarom zien we een rolstoel niet als een uitbreiding van een lichaam?" en ze stelt "Elk lichaam heeft de mogelijkheid om de energie die van binnenuit ontstaat in een persoonlijke vorm te gieten." iedereen kan dansen en kan haar/zijn emoties kwijt op de dansvloer.