Cell'art Group - Fol, Carine, 1961-; Legge, Jacky, 1957- (Aubechies : Jean-Luc Rafalowicz, 2009)
De naam Cell'art verwijst naar het Engelse woord "Cellar", daar het atelier gevestigd is in de kelders van het Home André Livémont. De kunst die we te zien krijgen in dit mooie boekje is dan ook het werk van de mensen die in dit home verblijven. Sculpturen en grafisch werk zijn het resultaat van al deze arbeid.