Beautés insensées : figures, histoires et maîtres de l'art irrégulier - Tosatti, Bianca Silvia (Milano : Skira, 2007)
Catalogus van een tentoonstelling die plaats had in Monaco, in de zaal gelegen op de Quai Antoine I, van 10 januari 2007 tot 25 februari 2007. Het getoonde werk is heel divers: tekeningen, textiel, installaties, portretten, collages, Prachtige dingen zijn te zien is deze hele mooie catalogus: naast de bekende namen zoals Henry Darger, Madge Gill, Willem van Genk en Adolf Wölfli zijn ook de andere artiesten natuurlijk meer dan de moeite waard om te ontdekken. Een heel mooi overzicht van outsiderkunst.