Samenwerken met Eric De Volder 1988-1992. - Muller, Hans (Gent : S:PAM, 2021)
Openingsartikel uit Documenta Tijdschrift voor Theater jaargang XXXIX 2021 nr.1. Themanummer volledig gewijd aan Eric De Volder wiens volledige archief deel uitmaakt van de collectie van het Museum Dr. Guislain en aan wie een tentoonstelling werd gewijd die doorging van 16/10/2021 tot 16/01/2022.