Franco Bellucci - Bargellini, Riccardo; Glacosa, Gustavo; Klemm, Tanja; Levecq, Stéphanie; Muylle, Pierre; Thies, Muriel (S.l. : MADmusée, 2014)
Het Waalse MADmusée geeft regelmatig eens boekjes uit die gewijd zijn aan het oeuvre van bepaalde kunstenaars. Dit volume is gewijd aan Franco Bellucci. Het werk van deze Italiaanse kunstenaar typeert zich vooral door het gebruik van touwen en soortgelijke om verschillende voorwerpen bij elkaar te binden of losse voorwerpen "te vangen" in een kluwen van knopen, lussen, ... Je zou zijn kunst met een beetje fantasie "bindkunst" kunnen noemen.
Keywords: Bellucci, Franco, -- 1945-.