Regards sur la collection - Dejace, Anne-Sophie (Bègles : Musée de la Création Franche-Bègles, 2004)
Kleine catalogus bij een tentoonstelling die plaats had in het Musée de Création Franche-Bègles van 28/02/2004 tot 11/04/2004. We zien werk van een beperkt aantal artiesten: Serge Delaunay, Martha Grünenwaldt, Ciska Lallier en Gaston Mouly. Natuurlijk hebben deze artiesten elk hun eigen thema's en stijl en zijn ze dus niet echt te vergelijken met elkaar. Er is één stuk gemaakt uit papier mâché en al de rest kan je wel onder de noemer "tekeningen" zetten.