De geschiedenis van de psychiatrie : gidsenbundel. (Gent : Museum Dr. Guislain, 2019)
Gidsenbundel die uitleg geeft bij de tentoonstelling rond de geschiedenis van de psychiatrie, waarbij de bezoekers ook uitgebreid kennis maken met de collectie van het Museum Dr. Guislain.