Ancestors & Rituals. (Brussel : Centre Albert Marinus, 2017)
Artikel over een lopende tentoonstelling in het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten. Komen verder aan bod in dit nummer: Baudelaire, de meiboomplanting, het carnaval van Ath en de Frans-Marokkaanse kunstenaar Mehdi-Georges Lahlou. Trefwoorden: rituelen, cultuur, bijgeloof.