Collectionner l'art brut : Jean Dubuffet & Alain Bourbonnais ; correspondance inédite présentée par Déborah Couette. - Dubuffet, Jean, 1901-1985; Bourbonnais, Alain, 1925-1988; Couette, Déborah, 1987- (Paris : Albin Michel, 2016)
Kroniek van het ontstaan van de collectie art brut van Alain Bourbonnais waarbij Jean Dubuffet advies gaf. Dit boek is dus een beetje een handleiding voor de vraag "Hoe leg je een collectie outsiderkunst aan?". De vele foto's en de vrij gegeven correspondentie geven een mooi zicht op één van de belangrijkere periodes in de twintig eeuwse kunstgeschiedenis.