A shadowgraphic history - Feys, Rino (S.l. : s.n., 2019)
Rino Feys, een volbloed West-Vlaming, heeft al vele watertjes doorzwommen: metaalarbeider, cafébaas, schrijver, ... Deze uitgave in eigen beheer toont ons een hele verzameling tekeningen die je best kan omschrijven als cartoonesk. Feys geeft in deze tekeningen een simpele en bij momenten ironische kijk op allerlei abstracte begrippen. In 2019 wonnen Jimmy Hostens en Rino Feys de Roeselare Press Award voor hun boek 'Altijd Ergens Oorlog' dat het verhaal vertelt van een jongetje van 14 dat de Eerste Wereldoorlog meemaakt.