Lost. - Koenig, David (S.l. : David Koenig, 2013)
Een fotoboek van de Duitse fotograaf David Koenig, uitgegeven in eigen beheer. De kleurenfoto's geven inderdaad weer wat er in je hoofd komt spoken wanneer je denkt aan het woord "Lost": lege traphallen en kamers, garageboxen, plafonds en openstaande deuren van lege kamers, detailfoto's van lege gangen en gordijnen, ingepakte voorwerpen in een magazijn, ... Wie vertrouwd is met de instelling herkent op de foto's de gevels van het Museum Dr. Guislain.