Kaarisilta : Kaarisilta Art and Activity Center. - Heikkilä, Marianne (Villähde : Kaarisilta Taide-Ja Toimintakeskus, 2014)
Kaarisilta is gevestig in Villähde, Lahti, en is gekend voor zijn artiesten en visionair werk en zijn strijd voor de rechten van mensen met speciale behoeften. Overdag kan je er terecht voor kunst, muziek, visuele kunst en andere kunstvormen, en dat sinds 1987. Kaarisilta was de eerste plaats in Finland waar je terecht kon voor een hogere scholing, en dat sinds 2003. Artiesten en muzikanten met speciale behoeften kunnen er hun kunsten op een professionele manier beoefenen. Dit boek vertelt het verhaal van Kaarisilta, de mensen en het dagelijkse leven, en dit in beelden en verhalen. Een mooi tweetalig boek is het geworden, in het Fins en Engels, met mooie verhalen en mooie foto's van activiteiten, vieringen en artistiek werk.