Correspondance des Cévennes 1968-1996 - Deligny, Fernand, 1913-1996; Álvarez de Toledo, Sandra, 1954- (Paris : L'Arachnéen, 2018)
Correspondentie van de jaren dat Deligny samen met "zijn" kinderen in de Cévennes op zoek ging naar een ander leven, gebruik makend van een eigen taal die vooral bestond uit beelden. Maken ook deel uit van dit werk: kritische brieven en ongeveer 120 documenten en handgeschreven brieven die het belang moeten aantonen van de band tussen taal en beeld.