Honey I'm real I exist - Claes, Barbara, 1983-; Flynn, Peter, 1953- (Amsterdam : De Nieuwe Toneelbibliotheek, 2021)
Tweetalige toneeltekst waarin de hoofdrolspeelster vertelt over haar huwelijk. Soms wijkt ze wel eens af van het thema, praat ze over andere dingen, maar één ding is zeker, ze houdt zich aan de feiten.
Tekst Nederlands, Engels