Fictions modestes & réalités augmentées au MIAM : l'aventure utopique d'une humanité sans marges - Musée International des Arts Modestes, Sète; Adamsbaum, Françoise; Chuard, Nicolas; Di Rosa, Hervé; Le Roux, Noëlig; Rouche, Anne-Françoise (S.l. : Knock Outsider, 2022)
Catalogus van een tentoonstelling waarbij o.a. La "S" Grand Atelier veel in de pap te brokken heeft. Een hele resem artiesten komen aan bod, te veel om op te sommen, en ook het getoonde werk is heel divers: gemengde technieken, tekeningen en schilderijen, sculpturen en installaties, textiel, ... Vallen op bij het doorbladeren van de catalogus: live performances en kleine schilderijtjes waarbij mosselschelpen gebruikt werden als drager.