Studio Borgerstein 2021 : outsider art. - Studio Borgerstein (Sint-Katelijne-Waver : Borgerstein vzw, 2021)
Studio Borgerstein biedt mensen met artistiek talent de mogelijkheid om hun eigen werk te ontwikkelen. Elke kunstenaar wordt individueel begeleid en krijgen o.a. ondersteuning vanuit de Academie van Mechelen. In dit werk maken we kennis met alle artiesten die in de ateliers van vzw Borgerstein werk kunnen maken van een eigen beeldtaal. Alles blijft beperkt tot puur grafisch werk: textiel, sculpturen, installaties of andere media komen niet aan bod. De stijlen zijn natuurlijk heel uiteenlopend: ieder zijn eigen ding, zoals het hoort. Het voorwoord is eveneens vertaald naar het Engels.